Over mij

Als ervaren fotograaf verzorg ik regelmatig trouwreportage's en portretfotografie maar ook diverse andere foto opdrachten al meer dan 30 jaar en nog steeds met passie voor uw dierbare herinneringen en het fotografen vak.

Sommige momenten zijn om nooit te vergeten. Dat geldt zeker voor uw huwelijk, jubileum of ander sinds. Daarom zoekt u een fotograaf: die bij u past, die aanvoelt wat uw wensen zijn, die niet op de voorgrond treedt, maar wel de juiste momenten kiest, die oog heeft voor details, waarbij u het gevoel heeft dat het klikt, en waarbij de stijl u aanspreekt, die graag een boeiende reportage voor u maakt en prettig in omgang is. Alle foto’s die ik van u maak worden door mij geselecteerd op kwaliteit en dan pas op CD/DVD of USB stick aan u geleverd zodat u vrij kunt beschikken over uw kwaliteit foto's.

Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bij bestellen bij welke foto service dan ook. Of dit nou een afdruk op canvas is of een uitvergroting, je kunt dit helemaal zelf bepalen. Dit scheelt u enorm in de kosten.

Tevens kunt u bij mij kiezen voor een prachtig vormgegeven digitaal fotoalbum waarin de foto´s worden afgedrukt om dierbare herinneringen in lengte van dagen te kunnen bekijken. U bespaart veel kosten van het afdrukken van uw foto’s. Ook een DVD Slideshow met je eigen muziek als achtergrond behoort tot de mogelijkheden..

Tevens krijgt u bij de foto reportage een gratis fotoverkenning aangeboden, dit houdt in dat u en ik samen, ruim voor het foto moment, alle locaties nog eens even afgaan om ze te bekijken zodat we goed voorbereid zijn op uw heuglijke foto momenten.

U vraagt u zich nu misschien af, gaat dit niet heel erg duur worden?  Is Martin Beekman Fotografie ook net zo duur als de meeste fotografen? Het antwoord is: nee, doordat ik op de kosten let ben ik vele malen voordeliger, ik heb geen personeel, geen winkels en dure studio's te onderhouden, tevens beschikt u zelf na afloop over uw foto’s dat maakt het allemaal voor u een stuk voordeliger en dat merkt u dan ook direct in mijn tarief. Interesse gekregen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking gesprek of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte en/of een persoonlijk advies, velen zijn u al voorgegaan.

Graag hoor ik van u,

 

met vriendelijke groet,

 

Martin Beekman,

 

uw fotograaf.

 


Interesse?

Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte.